Hurghada op het laatste moment

tarafından
7
Hurghada op het laatste moment


Hurghada is de bekendste badplaats aan de Egyptische kust. Met meer dan 60.000 bedden in hotels van alle prijsklassen, is het ook een populaire last-minute bestemming voor spontane zonaanbidders.

Sultan Beach Hurghada
Hotel Sultan Beach Hurghada

Omgeven door een dorre woestijn, profiteert de stad van een droog en evenwichtig klimaat. In de zomer kunnen de temperaturen overdag oplopen tot 40 ° C en weken in water Rode Zee verwarmt vervolgens tot 27 ° C
de beste reistijd is van november tot april wanneer de temperaturen tot een comfortabele 23 ° C zakken en de constante wind uit de zee voor verkoeling zorgt. Gedurende deze tijd verbinden veel toeristen ook de uwe Nijlcruises met een volgende strandvakantie in Hurghada.
De stad zelf biedt bezienswaardigheden. In het oude centrum van El Daher ontmoeten souks, traditionele cafés en winkels elkaar. de districten Al Sakkala en Al Ahia strekt zich uit tot 20 km buiten het stadscentrum en wordt gekenmerkt door hotels, zandstranden en promenades met disco's, cafés of restaurants met internationale gerechten.

Strandvakantie in Egypte

Duiken in Hurghada
Duiker in de rode zee

Een van de nieuwste hangouts is de moderne Jachthaven in Al Sakkala.
Hurghada wordt beschouwd als een van de meest populaire in decennia surf plaatsen aan de Rode Zee.

Met de heropleving van het toerisme kwamen aanbiedingen zoals duiken, snorkelen en diepzeevissen.

Ondertussen bieden de meeste faciliteiten van het hotel een gevarieerde selectie van activiteiten.
Lastminute Hurghada – de juiste bestemming voor zwemvakantiegangers.