Buchen Boek een tour door Japan om de Japanse cultuur te leren kennen

tarafından
6
Buchen Boek een tour door Japan om de Japanse cultuur te leren kennen


Is het de planning van een Midden-Europa voor nog speciale vakanties, zo is het ook Japan vooral verleidelijk. Het is nu goedkoper om een ​​reis naar Japan te boeken dan vroeger. Toch is Japan nog steeds een exotische bestemming.

Mysterieus eiland land Japan

tee-Japan
uitgesproken theecultuur in Japan

Of het nu gaat om nachten, eten, gebruiken en het dagelijks leven, alles is anders in Japan en overweldigend. Hoe meer toeristen betrokken raken bij het reizen van Japan naar Japan, hoe meer hij zich bewust wordt.

Vooral dingen in het dagelijks leven zijn spannend bij het boeken. Als het bijvoorbeeld om drankjes gaat, zult u snel merken dat de traditionele drank groene thee is. Het smaakt misschien een beetje bitter, maar het is heel aangenaam. Wie een Reizen naar Japan Als je wilt boeken, moet het in Japan nog steeds niet zoeten. Het duurt niet 60 seconden, dan wordt de thee gegoten. De bladeren kunnen opnieuw worden gebruikt.

Groene thee is erg gezond en bevat een merkbare hoeveelheid vitamine C. Groene thee is een traditionele drank die vaak wordt geëxporteerd.

In Japan is het gebruikelijk dat elke gast, of het nu in restaurants of in particuliere huizen is, gratis groene thee krijgt. Kortom, het is gebruikelijk om na de maaltijd een kopje van de heerlijke drank te drinken.

Het bijvullen van thee wordt niet als onbeleefd beschouwd, terwijl andere dranken niet worden bijgevuld, maar wachten tot iemand anders het overneemt. Als je je thee als Japanner wilt drinken, neem dan een kopje, dat meestal geen handvat heeft. De andere hand houdt de beker van onderen vast.

Dronken, wat je snel kunt vinden op zijn reizen naar Japan, heel langzaam. Als u de beker doorslikt, dek deze dan af. Net als sommige grotere theekopjes in dit land, is er een deksel voor de kopjes in Japan die je anders opzij zet. Als snoep wordt aangeboden voor thee, eet je er maar een klein stukje van. Als er een klein stokje is, is het bedoeld om de beet van de grote beet van de cake te snijden.

Wie een reis naar Japan wil boeken, zal elkaar tijdens zijn vakantie in de verschillende restaurants ontmoeten. Er is ook alcohol. De Japanners houden zelfs niet zo van hoe ze snel een bezoek kunnen vinden. De Duitsers, evenals de Russen, worden daarentegen beschouwd als veel drinken in Japan. Probeer daarom niet te veel aandacht te trekken.

Rijstwijn, ook wel sake genoemd, is erg populair. Het is verkrijgbaar als zoete, maar ook als droge wijn. Hij wordt verwarmd maar ook dronken ijskoud. De meest populaire alcoholische drank in Japan is echter bier en het werd door de Duitsers naar Japan gebracht. Het Japanse bier heeft een aangename smaak en er zijn verschillende soorten om te proberen.