⋆ Reis naar Japan met alle belangrijke bezienswaardigheden

tarafından
9
⋆ Reis naar Japan met alle belangrijke bezienswaardigheden


Japan wordt door Europeanen vaak gezien als het land met auto's en gameconsoles, een land waar mensen van 's morgens vroeg tot' s avonds werken, of als een land met manga, en er zijn zeker verschillende clichés om op te sommen. Clichés worden meestal veroorzaakt door een gebrek aan informatie, wat ertoe leidt dat wij Europeanen niet veel weten over Japan.

Japanse tuin
Japanse tuin

Reizen in Japan ruimt clichés op met theehuizen en sushi en neemt je mee op een onvergetelijke reis naar het land van de rijzende zon.
Op lange reizen wacht Japan op u met een indrukwekkende mix van modern stadsleven en traditie van moderne metropolen en ongerepte natuur. Een overnachting in het traditionele Roykan of klooster brengt het harmonieuze leven van Japan over. Verschillende rituelen helpen ons de Japanse cultuur beter te leren kennen. Lange-afstandsreizen Japan duurt minimaal twee weken. En zelfs deze periode zit vol met belangrijke bezienswaardigheden in Japan.

Avontuur Japan

De lange reis Japan van het avontuur begint met een lange vlucht. In ongeveer elf uur reist u meer dan 9.000 km van Midden-Europa. Zodra je aan land gaat, begint het met de eerste ontdekkingen. Al op weg van het vliegveld vallen de eindeloze zee van huizen, de ultramoderne spandoeken en de drukke straten op.

De oven voor deze snelle levensstijl is het Meiji-heiligdom, Shintô-heiligdom, waar de overblijfselen van het keizerlijke paar rusten. Maar ook in andere historische tempels kan men ontsnappen aan het levendige leven van de metropolen. Als u over de Tsumida-rivier rijdt, ziet u de grootste vismarkt van Japan, de Tsukiji-vismarkt.

Reis naar Japan

Op reizen naar Japan kunt u zich verheugen op vele ervaringen. Een ander hoogtepunt is de rit door het prachtige landschap van de Japanse Alpen. In de magische stad "Takayama" kun je ongeveer 100 jaar geleden het leven in Japan ervaren in het openluchtmuseum. Wandelend door de smalle straatjes, langs boomhandelhuizen, lijkt de tijd stil te staan. Met heerlijke traditionele "Sukiyaki" en een glas "sake" kunt u de dag laten gaan.
Lange-afstands Japan omvat ook een of meer binnenlandse vluchten, die u ook naar afgelegen locaties in Japan brengen. Maar zelfs de mooiste reis eindigt, en dus zei in Japan ooit "Sayonara". Maar wat je nog hebt zijn de onvergetelijke ervaringen en indrukken die voor altijd zullen worden herinnerd.