⋆ Abu Dhabi – bezienswaardigheden, hotels en restaurants

tarafından
7
⋆ Abu Dhabi – bezienswaardigheden, hotels en restaurants


De Verenigde Arabische Emiraten ontwikkelen zich tot een steeds populairdere vakantiebestemming onder Duitse toeristen, wat geen wonder is, afgezien van de magie van de Arabische nachten die je overal kunt voelen, kun je bijvoorbeeld een reis van superlatieven in Abu Dhabi ervaren.

Vakantie in Abu Dhabi

Tekande abu dhabi-
Een theepot in Abu Dhabi

Begin met de luxe hotels in Abu Dhabi voor de talloze verschillende restaurants. Wat je ook wilt en hoe veeleisend je ook bent, in Abu Dhabi kloppen alle harten sneller.
Als u een vakantie aan het strand wilt doorbrengen, zijn er hotels in Abu Dhabi die direct aan het strand liggen, en de prijs is altijd een beetje anders – maar altijd op zijn minst de exclusieve categorie. Maar als u voor zaken reist, geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan accommodaties in de buurt van het zakendistrict, die allemaal moderne zakencentra hebben.
De restaurants zijn net zo verschillend: hier in Abu Dhabi vindt u restaurants met meergangen gourmetmenu's, maar u kunt natuurlijk ook genieten van een van de kleine snacks met typisch Arabisch "fastfood".

Eten in Abu Dhabi

Maar er zijn natuurlijk ook internationale specialiteiten zoals sushi.
Even divers als de keuken van de Emiraten zijn ook de Abu Dhabi-attracties. Want ook hier heb je de pijn die je kiest, om zo te zeggen. Vrienden van Arabische architectuur krijgen hun geld evenals degenen die graag musea willen zien.

Attracties in Abu Dhabi

De beste plaatsen in Abu Dhabi @ Flugzentrale.de
Geweldige bezienswaardigheden wachten op u in Abu Dhabi

Al Maqtaa Fort

Al Maqtaa Fort, al 200 jaar oud, is een van de bezienswaardigheden van de stad. Vroeger was het een hoed en een uitkijktoren, vandaag kun je het gratis bezoeken.

Sheikh Zayed-moskee

Maar zelfs de Sheikh Zayed-moskee, ingehuldigd in 2007, met de gouden koepel zichtbaar vanaf een lange afstand, is niet te missen. De moskee is een van de meest indrukwekkende gebouwen in de Verenigde Arabische Emiraten en een van de mooiste moskeeën ter wereld.

Emirates Palace

Het weelderige complex is een van de bezienswaardigheden van de stad en een van de meest luxueuze hotels ter wereld. Het hotel ligt op een privéstrand van 1,3 km, omringd door 85 hectare tuinen en gazons met 114 koepels, 80 meter hoog. Emirates Palace bestaat uit 394 kamers en suites.

Yas Island

Het ongeveer 25 vierkante kilometer lange eiland Yas ligt in de mangrove-gordel ten oosten van Abu Dhabi. Naast een zandstrand bij Yas is er een zeehaven, een golfbaan en het op een na grootste winkelcentrum van Dubai na het winkelcentrum van Dubai.

Yas Waterworld

Yas Waterworld Abu Dhabi is open voor bezoekers sinds januari 2013. Met 43 attracties en een uitgebreid gastronomisch aanbod, het eerste waterpark van de Emiraten

Rij zelf rond de Abu Dhabi Formule 1-cursus

De Formule 1 Grand Prix maakt sinds 2009 deel uit van het Formule 1-seizoen. Een unieke ervaring ook de mogelijkheid, zelfs in een Aston Martin of uw eigen voertuig, de bocht te beteugelen! Als u de voorkeur geeft aan een rustiger tempo, kunt u elke dinsdag vanaf 13:00 uur rennen, rennen en fietsen. 18.00 uur. Registreer eenvoudig via internet of direct op de site.

Desert Rub Al-Khali & Liwa Oasis

Qasr al Sarab ligt in de woestijn van Abu Dhabi @ Flugzentrale.de
Qasr al Sarab – als in een avontuur

Liwa Oasis strekt zich ongeveer 100 km uit van west naar oost. Naast veel zand kun je prachtige duinformaties, kamelenkwekerijen, dadelpalmen en nog veel meer verwachten. Midden in de woestijn vind je het avontuur Qasr Al Sarab Hotel bij Hamim. Op het oosters versierde terras van het restaurant kunt u genieten van de zonsondergang en de sterrenhemel met een exotisch drankje.